Egy éve írom már a blogomat. Amióta kijöttem Londonba.

Az első számú blog: bigtrip-london.blogspot.com/

Ezentúl amit arra felrakok, majdhogynem változatlan formában megjelenik itt is. 

Így hát,

These are pictures of Notting Hill Carneval and Wembley

Part 1. -Az angol

Ma bementem az első agencybe, hogy van-e melója keddre, vagy szerdára. Szerdára adott egy éttermi melót Marika néni.

I needed job, so I was going to my first agency this morning if they can give me some for tomorrow, or after tomorrow. She gave me restaurant job for Wednesday.

Még múlt hét pénteken Michelle a harmadik agencyből hívott, hogy van melója csütörtök, péntek, szombatra. El is fogadtam.

Last Friday Michelle called me, she had job for Thursday, Friday, Saturday. I got them.

Ma délután hív Michelle. Csak azért hív, mert csütörtökön napközbeni műszakom lenne, nem az esti. Mondom jó. 

Michelle called me this afternoon just to say I've got morning shift on Thursday, and there is no night shift. She was just making sure.

Aztán elküldte sms-ben, hogy hova hányra kell mennem. Az sms-ben meg szerda van ...

Then she sent the text message to me, saying where and what time I have to go. The text message included Wednesday ... 

Szóval dárga Michellem valamit nagyon benézett, holnap felhívom, hogy akkor mikor is van a meló, mert ugye szerdára már kaptam egyet a másiktól is.

So, my darling Michelle made some trouble for me, I'll give her a call to ask what's the situation in her little brain, 'cause I got another job for that day.

Part 2.- Knightland Road

Pötyi tegnap hazaköltözött, újabb két lakó várható Knightland Road-ra. Pénteken éjszaka még jött egy fiatal pár - Benedeknek az ismerősei. Pénteken meg jön majd Bandi, de nagyon úgy néz ki, hogy a környéken egyik magyar házban sincs szabad hely.

Pötyi is gone away, she moved home, so two new flatmates are on the way. Last Friday we got a new couple they are Benedek's friends. And the good news is Bandi is coming, he will arrive on Friday morning, but unfortunately he won't have a room in my neighbourhood. We will see it.

Part 3.- The Sun

Az a szokás, hogy ha tömegközlekedésen kiolvassa valaki az újságot amikor leszáll ott hagyja az ülésen. Ez nekem nagyon bejön, teljesen egyetértek evvel a megoldással. Ma a metróban volt egy Sun, beleolvastam. Nekem nagyon tetszik ahogy írnak, amiről írnak. Tetszetős a külalakja is, és 30 pí az ára. Hogy mi volt ma a hírekben?

- A The Sun segítségével sikerült elkapni két krapekot, akik ellopták William herceg és csini barátnőjének a fényképezőgépét (Williamet az újság már a jövőbeni királynak szólítja), Persze nem nézték meg a képeket, és nem is közölnek le semmit, mivel ők becsületesek;

- Harmadik oldalon a kötelező félmeztelen csaj;

- Charles herceg minden angol katona elött lerója tiszteletét külön kis féloldalas írásban (" ... Amikor a legfiatalabb fiam elment Afganisztánba, akkor értettem meg csak igazán mit érez az a sok család akiknek szeretteik külföldön szolgálnak gyakran nagyon rossz és veszélyes környezetben ...");

- Meghalt ebben az évben a 25-ik fiatalkorú is Londonban késeléstől. (Ez már Hackneyben volt ...)

- Írják, hogy evakuálás van New Orleans-ban, és kép az ott maradókról amint állig fegyverben várják a hurikánt ... 

- Egy emberből kioperáltak egy horgászáshoz használatos súlyt. Igen rossz technikával akarta bedobni;

ITT JÖN A LÉNYEG, HÍRDETÉS HOGY HOLNAP KEZDŐDIK A SZÖKÉS NEGYEDIK ÉVADJA!!!

- 28! oldalas összefoglaló a hétvégi meccsekről, 1 oldal golfról, egy másik pedig a krikettről, majd még 5 oldal a nemzetközi futball helyzetről;

 

 

 

Szerző: DPO  2008.09.02. 21:41 Szólj hozzá!

Címkék: munka újság london sun hill wembley notting

A bejegyzés trackback címe:

https://londoners.blog.hu/api/trackback/id/tr61645627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása