Londonban a gazdasági világválság közepén ...

- egy étterem úgy határozott, hogy nem tünteti fel az ételek árait a menüben, így a vendég annyit fizet amennyit akar, amennyire ízlett neki az étel. Három hónap után a követleztetést levonva az étterem tovább folytatja az elgondolást, hiszen átlagosan többet fizetnek a vendégek egy étkezés után mint amennyibe valójában kerülne az étel. " Nagyon ideges voltam amikor elkezdtük ezt az akciót, de most azt mondom, hogy nagyon kellemesen csalódtam az emberekben, és ezáltal a rendszer által kiváló visszajelzéseket kaptunk az ételeinkkel kapcsolatban is." - nyilatkozta az étteremvezető. 

Londonban a gazdasági világválság közepén ...

- Michael Jackson koncert turnéjának a hírére félmillió regisztráció érkezett a jegyértékesítő irodához jegyvásárlási igyénnyel. Jelenleg 10 koncertet fog adni Jackson Londonban az O2 arénában - ami 20ezer fő befogadására képes - így jelentős a túljelentkezés a jegyekért, ezért már most folynak a tárgyalások újabb koncert dátumokról.

Londonban a gazdasági világválság közepén ...

- 2 cityboy (a belvárost hívják city-nek, ott vannak a nagy bankközpontok és a bankokban zsíros  pozíciókban "dolgozó"-kat hívják cityboyoknak, akiknek ismertetőjük, hogy mocskos sok pénzük van, és igazi dzsentri életet élnek) is bekerült az újságokba az elmúlt két hétben azzal, hogy az egyikük 43ezer fontot, a másikuk 64ezer fontot költött el egy éjszaka alatt a haverjaival szórakozva egy - egy szórakozóhelyen, és mindketten hangosan erősködtek hogy leszarják a világválságot, meg nem érdekli őket. (Ugyebár leginkább a bankok hanyag és rossz pénzkezelése, döntései miatt van az egész ... ja és a szórakozóhely dolgozói sem jártak rosszul, mert az összegben benne van a 15 százalékos borravaló.)

Londonban a gazdasági világválság közepén ...

egyre több török, arab kisboltot hírdetnek eladásra, ezek többnyire gyrosok, éjjel-nappalik. Úgy látszik a számla nemadás sem menti meg őket.

Londonban a gazdasági világválság közepén ...

múlt héten Ashley Cole angol futballistát letartoztatták részeges közrendzavarásért, és emiatt a clubja büntetésként megvonta tőle két heti fizetését ... 160ezer fontot ...

Londonban a gazdasági világválság közepén ...

Lewis Hamilton vett magának egy luxus yachtot 5 millió fontért amit Monte Carlóban fog tartani.

Londonban a gazdasági világválság közepén ...

Gordon Brown miniszterelnök mai napon fedte fel azon tervét, hogy a bankokból kirugott alkalmazottaknak (több tízezren vannak) lerövidíti az alapvetően egyéves átképzési időszakot fél évre, hogy ezáltal átképezhessék magukat tanárnak. Ez egyébként vonatkozna majd minden olyan diplomás szektorban dolgozóra aki a válság miatt vesztette el az állását.

Londonban a gazdasági világválság közepén ...

tegnap napvilágot látott egy kimutatás, miszerint körübelül 725ezer-re becsülik azoknak a számát, akik illegálisan élnek Angliában, ennek háromnegyede Londonban. Most akarnak egy fél éves időszakot bevezetni, amikor mintegy "amnesztiát" adva számukra hivatalossá tehetik az itt tartózkodásukat.

Írországban a gazdasági világválság közepén ...

Írországban felfedte a fejét az "igazi IRA", és a hétvégén két angol katonát, tegnap pedig egy rendőrtisztet löttek fejbe.

Szerző: DPO  2009.03.10. 18:40 4 komment

Címkék: london pénz gazdasági világválság

A bejegyzés trackback címe:

https://londoners.blog.hu/api/trackback/id/tr83994219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yeppppp 2009.03.10. 19:38:01

Mint korábban mondottam, London kezd egy undorító hely lenni. Szingapúr!

yeppppp 2009.03.10. 19:39:51

London egy olyan város, amely nem az értékén van kezelve, azaz a nagy semmiért drága, mert az egész egy felfújt lufi. Kezd kipukkani.

yeppppp 2009.03.14. 21:38:06

Lacza, mit szólsz a kommentemben vázoltakhoz? De most komolyan.

yeppppp 2009.04.02. 09:42:43

Leiratkoztam az RSS feedről, egy olvasóval kevesebb. Mit számít, igaz? ;-)

Bár jó lett volna, ha reagáltál volna, de valószínűleg felsőbbrendűséged ezt nem engedi.
süti beállítások módosítása